خواص دارویی سیر

اکتبر 2024
ش ی د س چ پ ج
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

جدیدترین مقالات

خواص دارویی سیر
  خواص سیر برای سلامتی باورنکردنی است. سیر یکی از درمان‌های رایج گرفتگی صدا است. همچنین سیر به‌تنهایی برای درمان دندان درد و مخلوط سیر و زنجبیل برای درمان درد دندان عقل مؤثر است. بقراط، پزشک یونان باستان و پدر پزشکی غرب عادت داشت برای بهبود انواع مشکلات سلامتی سیر تجویز کند. درواقع، او اعتقاد داشت: «بگذارید خوراکی…

خواص دارویی سیر

 

خواص سیر برای سلامتی باورنکردنی است. سیر یکی از درمان‌های رایج گرفتگی صدا است. همچنین سیر به‌تنهایی برای درمان دندان درد و مخلوط سیر و زنجبیل برای درمان درد دندان عقل مؤثر است. بقراط، پزشک یونان باستان و پدر پزشکی غرب عادت داشت برای بهبود انواع مشکلات سلامتی سیر تجویز کند. درواقع، او اعتقاد داشت: «بگذارید خوراکی داروی شما باشد و دارو خوراکی شما باشد.» علم نوین اخیرا بسیاری از خواص سیر برای سلامتی را تأیید کرده‌ است. این گیاه پرخاصیت یکی از قدیمی‌ترین گیاهان کشت‌شده در جهان است و سوابق تاریخی نشان می‌دهند که استفاده از آن تقریبا از ۵۰۰۰ سال پیش آغاز شده است.

با ما همراه شوید تا با هم به بررسی خواص دارویی سیر برای سلامتی و مضرات احتمالی آن بپردازیم.

حاوی ترکیبی به نام آلیسین با خواص دارویی بالقوه

سیر گیاهی از تیره‌ی آلیوم (پیاز) بوده و ارتباط نزدیکی با پیاز، موسیر، و تره‌فرنگی دارد. این گیاه در بسیاری از نقاط جهان رشد می‌کند و به‌خاطر بوی قوی و طعم خوشمزه‌اش، یک چاشنی محبوب در آشپزی است.آلیسین از طریق دستگاه گوارش وارد بدن می‌شود و به تمام بدن می‌رود، و تأثیرات بیولوژیکی قوی اعمال می‌کند.

بسیار مغذی است اما کم کالری

تک‌تک کالری‌های سیر بی‌نهایت مغذی است. ۲۸ گرم سیر برای هر نفر حاوی این مواد مغذی است:

  • منگنز: ۲۳ درصد نیاز بدن در هر روز؛
  • ویتامین ب۶: ۱۷ درصد نیاز بدن در هر روز؛
  • ویتامین سی: ۱۵ درصد نیاز بدن در هر روز؛
  • سلنیوم: ۶ درصد نیاز بدن در هر روز؛
  • فیبر: ۶ گرم؛
  • و مقادیر مناسب کلسیم، مس، پتاسیم، فسفر، آهن، ویتامین B1.

سیر

مواردی دیگر از خواص دارویی سیر:

  • سرماخوردگی
  • کاهش فشار خون
  • پایین آوردن خطر بیماری‌های قلبی
  • کمک به داشتن عمر طولانی‌تر
  • بهبود عملکرد ورزشی

مضرات سیر

مصرف سیر بی‌خطر است. مصرف سیر می‌تواند موجب ایجاد بوی بد دهان و بدن بشود (بعد از خوردن سیر، احتمالا باید به دنبال روش‌هایی برای از بین بردن بوی سیر باشید!). مصرف زیاد سیر خام (مخصوصا با معده‌ی خالی) می‌تواند موجب ناراحتی معده، باد معده و تغییراتی در باکتری‌های روده‌ای بشود.

سیر علاوه بر تمام فوایدی که دارد، عوارضی هم دارد که برخی از آن شامل:

کاهش فشار خون:

یکی از عوارض جانبی سیر این است که می تواند فشار خون را کاهش دهد در واقع برای تثبیت کلسترول خوب مفید، اما بنابر سلامت کلی بدن، بیماری ها و داروهای مصرفی می تواند نامناسب باشد به همین دلیل ابتدا باید با پزشک صحبت کنید تا با داروهای مصرفی تداخل نداشته باشد.

آلرژی:

زیاده روی در مصرف سیر باعث سرگیجه، آلرژی (حساسیت)، و در موارد نادر منجر به خونریزی می شود.

مشکلات گوارشی:

سیر می تواند باعث تحریک دستگاه گوارش شود پس اگر در هضم غذا یا عملکرد معده مشکلی دارید از آن به مقدار مناسب استفاده کنید.

برچسب های نوشته

روماک لجستیک, محبوب ترین سبزیجات
IQF چیست؟
خواص انار
keyboard_arrow_up