بازاریابی روماک

آوریل 2024
ش ی د س چ پ ج
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

جدیدترین مقالات

بازاریابی
افتتاح پایانه صادراتی بین المللی روماک در مازندران پایانه صادراتی بین المللی محصولات روماک در کشور با دستور رئیس جمهور و با حضور معاون وزیر صنعت و معدن و تجارت و استاندار مازندران،که با حمایت ۱۰۲۰ میلیارد ریالی بانک کشاورزی به بهره برداری رسیده است، در منطقه چپکرود شهرستان جویبار در استان مازندران،…

بازاریابی روماک

افتتاح پایانه صادراتی بین المللی روماک در مازندران

پایانه صادراتی بین المللی محصولات روماک در کشور با دستور رئیس جمهور و با حضور معاون وزیر صنعت و معدن و تجارت و استاندار مازندران،که با حمایت ۱۰۲۰ میلیارد ریالی بانک کشاورزی به بهره برداری رسیده است، در منطقه چپکرود شهرستان جویبار در استان مازندران، به صورت ویدئو کنفرانس افتتاح شد.

مرکز روماک لجستیک و پایانه صادرات محصولات کشاورزی گستر پارس، در زمینی به مساحت ۳۱ هکتار و با داشتن ۷۸ هزار متر مربع سالن های مجهز برای آماده سازی ، رنگ آوری، آزمایشگاه، واحد IQF، نمایشگاه و سایر خدمات پنجره واحد تجاری و به ظرفیت سالانه ۳۳۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی به بهره برداری رسیده است.

روماک لجستیک، بزرگترین پایانه بازاریابی محصولات کشاورزی است. این شرکت با امکان ذخیره سازی محصول در تناژ بالا. در بسته بندی های شکیل این امکان را فراهم کرده‌ تا بتواند حضوری دائم در بازارهای جهانی داشته‌ باشد. روماک لجستیک از برترین و بروز ترین متد های بازاریابی بهره گرفته‌است. و از این طریق توانسه بعنوان برندی موفق در عرصه بازاریابی و بازرگانی بین الملل ظاهر شود.

برند روماک لجستیک

شرکت روماک لجستیک با برندینگ اصولی و منحصر به فرد بودن از زمینه های پایه ای در زمینه های مختلف تولید و بسته‌بندی و همچنین اهداف و نوع اعتماد سازی که به وسیله کیفیت و اعتبار ایجاد میشود، توانسته که برندینگ موفقی بعنوان یک شرکت در زمینه تولیدات غذایی و کشاورزی داشته باشد. برندینگ اصولی روماک گستر پارس تاثیر بسزایی در معرفی شرکت روماک لجستیک داشته و دارد.

بزرگترین پایانه صادراتی بین المللی روماک

روماک گستر پارس بزرگترین پایانه صادراتی محصولات کشاورزی کشور در مازندران، در شهرستان جویبار به بهره‌برداری رسید. بازاریابی، صادرات، ایجاد و معرفی برند ایرانی در بازار جهانی، اصلاح نظام توزیع و تنظیم بازار محصولات کشاورزی، از اهداف اولیه پایانه صادراتی روماک لجستیک در خطه شمال و استان مازندران است. در ادامه به امکانات روماک لجستیک، این مجموعه عظیم و گسترده می پردازیم.استان مازندران  تولید کننده ۷۲ نوع محصول زراعی و باغی است که در تولید ۱۵ محصول رتبه اول تا سوم را دارد.

دفاتر روماک

روماک لجستیک با سه دفتر فعال در این حوزه مشغول به فعالیت است:

دفتر گمرک: دفتر گمرک جهت استقرار کارشناسان گمرک با امکانات مورد نیاز

 قرنطینه: دفتر قرنطینه جهت استقرار کارشناسان سازمان حفظ نباتات با امکانات مورد نیاز است

دفتر امور استاندارد: دفتر امور استاندارد جهت استقرار واحد استاندارد با امکانات مورد نیاز است

بازاریابی محصولات کشاورزی

بازاریابی چیست؟

بازاریابی یا مارکتینگ (Marketing) مطالعه و مدیریت روابط در تبادلات است. این فرایندی است که طی آن شرکت‌ها مشتریان را درگیر می‌کنند، با مشتری ارتباط قوی برقرار می‌کنند و برای مشتری ارزش ایجاد می‌کنند تا در ازای آن از مشتری ارزش دریافت کنند. از آنجایی که از بازاریابی برای جذب مشتری‌ها استفاده می‌شود، این فعالیت از اجزای اصلی مدیریت کسب و کار و بازرگانی محسوب می‌شود.
پایانه صادراتی بین المللی روماک، بزرگترین پایانه بازاریابی محصولات کشاورزی است. روماک لجستیک از برترین و بروز ترین متد های بازاریابی بهره گرفته‌است. و از این طریق توانسه بعنوان برندی موفق در عرصه بازاریابی و بازرگانی بین الملل ظاهر شود.
امکانات روماک لجستیک در بازاریابی:

یکی از تاسیسات به روز روماک امکاناتی است که برای بازاریابی محصولات از آنها استفاده می شود:

  • بازاريابي و صادرات محصولات كشاورزي .
  • ايجاد و معرفي برند ايراني براي محصولات كشاورزي در بازارهاي جهاني .
  • اصلاح نظام توزيع و تنظيم بازار محصولات كشاورزي
  • بازاریابی محصولات کشاورزی به میزان ۳۶۴.۰۰۰ تن در یک شیفت کاری
  • نمایشگاه دائمی محصولات کشاورزی و سالن های نمایش
  • دفتر گمرک جهت استقرار کارشناسان گمرک با امکانات مورد نیاز
  • قرنطینه جهت استقرار کارشناسان سازمان حفظ نباتات با امکانات مورد نیاز
  • دفتر امور استاندارد جهت استقرار واحد استاندارد با امکانات مورد نیاز
  • سنجش تشخیص استحکام بافت میوه AFS
  • باسکول جاده ای با ظرفیت 60 تن

اقتصاد و بازاریابی روماک لجستیک:

هرچند تولیدات کشاورزی نقش مهمی در اقتصاد ملی کشور ما و بسیاری از کشور های توسعه یافته جهان ایفا می کند، ولی بنابر آمارهای منتشر شده، در میان بسیاری از محصولات استراتژیک در ایران میزان تولید کاهش یافته است. یکی از دلایل کاهش تولیدات کشاورزی، بی توجهی به بازاریابی محصولات است. این امر باعث کاهش سوددهی کشاورزی شده‌است. و در نتیجه کاهش انگیزه کشاورزان برای کشاورزی را به دنبال خواهد داشت. بازاریابی محصولات کشاورزی یکی از شیوه های تسریع توسعه جوامع روستایی می باشد. و با ایجاد انگیزه در کشاورزان و صاحبان اراضی قابل کشت باعث افزایش تولیدات کشور در این زمینه و افزایش میزان نقدینگی کشور به دلیل خودکفایی و صادرات می شود. که میتواند نقش به سزایی در توسعه اقتصادی کشور داشته باشد.

امکانات ما روماک لجستیک در  بازاریابی محصولات:

دفتر امور حمل و نقل جهت انجام امور مربوط به حمل و نقل و رانندگان باسکول جاده ای با ظرفیت ۶۰ تن به همراه ۴ باسکول و توزین داخلی ایجاد سیستم حمل و نقلی یکپارچه و مطابق با استانداردهای بین المللی.

اقدامات روماک لجستیک در حیطه بازاریابی محصولات

روماک لجستیک با بازاريابي مناسب برای صادرات محصولات كشاورزي توانسه زمینه مناسبی برای ادامه فروش و بدست‌آوردن بازارهای خارجی برای محصولات ایرانی را محیا سازد. و به این وسیله به ايجاد و معرفي برند ايراني براي محصولات كشاورزي در بازارهاي جهاني بپردازد. همچنین روماک درسالهای اخیر به اصلاح نظام توزيع و تنظيم بازار محصولات كشاورزي پرداخته‌است. از دیگر اقدامات موفق و تاثیر گذار روماک لجستیک آماده سازی و بازاریابی محصولات کشاورزی به میزان ۳۶۴ هزار تن در یک شیفت کاری میباشد.

شرکت لجستیکی

بازاریابی روماک لجستیک

پایانه صادراتی روماک به عنوان پر افتخار بزرگ ترین پایانه صادراتی محصولات کشاورزی کشور دست‌ یافته‌است. و با نظر به این مهم که صادرات حلقه گمشده‌ی بخش کشاورزی کشور ما می باشد. و با ارزیابی پتانسیل های موجود در این بخش، اقدام به شناسایی بازارهای هدف در کشورهای همسایه و دور تر کرده‌است.

منافع صادرات برای کشور

در تجارت بین‌الملل، صادرات به معنای فروش کالا یا خدمات توسط کشور تولید کننده به یک کشور دیگر است. فروشنده این کالاها و خدمات یک صادر کننده و خریدار خارجی یک واردکننده به حساب می آید. صادرات از هزینه های  تولید در کشور هدف جلوگیری می کند. همچنین ممکن است به یک شرکت در دستیابی به تجربه، و پیشرفت اقتصاد در کشور خود کمک کند. صادرات همچنین در رشد اقتصاد تأثیر مثبت دارد. و این رشد اقتصادی به دلیل وارد شدن ارز، بیشتر متوجه کشور صادر کننده خواهد بود.

امکانات روماک برای صادرات

شرکت روماک از امکاناتی همچون سیستم حمل و نقل، سالن معاملات، تامین سیستم رایانه ای حراج میوه و سبزیجات شامل اتاق حراج محلی و امکانات مناقصه از راه دور و سیستم های معاملاتی آنلاین بعنوان بستر های تجارت الکترونیکی بهره میگیرد.

مارا در اینستاگرام دنبال کنید

برچسب های نوشته

میوه های ویتامینه
فاسد شدن میوه ها
keyboard_arrow_up