بزرگترین پایانه صادرات محصولات کشاورزی
بزرگترین پایانه صادرات محصولات کشاورزی
شرکت روماک لجستیک با افتخار بزرگترین پایانه صادرات محصولات کشاورزی کشور است.
اجرای فاز اول روماک لجستیک
اجرای اولین فاز پایانه صادرات محصولات کشاورزی ایران با نام تجاری روماک گستر پارس سال ۹۶ در زمینی به مساحت ۳۱ هکتار، و با زیربنای ۳۱ هزار متر مربع در شهرستان جویبار آغاز شد. و با حمایت دولت دوازدهم در تامین زیرساخت های آب و برق تکمیل و بهره برداری شد.
فاز اول این پایانه صادراتی با ظرفیت بیش از ۳۶۴ هزار تن و با قابلیت های سورتینگ میوه، تولید کارتن و انجماد مواد پروتینی با سرمایه گذاری حدود هفت هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی تکمیل و راه اندازی شد. و برای ۳۰۰ نفر نیز به طور مستقیم ایجاد اشتغال شده است.
همچنین برخورداری از ۵۷ سالن سردخانه آمونیاکی، انجماد روزانه ۸۰ تن محصولات کشاورزی، تولید ۶ هزار تن جعبه کارتنی، بسته بندی سالانه ۲۷۴ هزار تن انواع محصولات کشاورزی و قابلیت نگهداری ۹۰ هزار تن محصول کشاورزی سبزی، صیفی و پروتینی در دمای بالا سفر و زیر صفر از ظرفیت های مهم این پایانه صادراتی هستند. تنظیم بازار محصولات کشاورزی به خصوص محصولات باغی یکی از مهمترین مزیت های این پایانه میباشد.
در زمان اجرای فاز اول این شرکت لجستیکی ایران به اتحادیه اوراسیا پیوسته بود. و 37 درصد از صادران محصولات کشاورزی دنیا به این کشور ها انجام میشد. پایانه صادراتی روماک هفدهمین پایانه صادراتی کشور محسوب می شود.
جایگاه امروزی روماک
امروز شرکت روماک لجستیک به تجهیز بیش از پیش خط تولید پرداخت. و در زمینه انجماد، تشخیص کیفیت و سورت به طور پیشرفته فعالیت دارد. و همچنان به صادرات محصولات ایرانی با کیفیت به کشور های خارجی میپردازد.
بزرگترین پایانه صادرات محصولات کشاورزی کشور از طریق روش انجماد IQF که روشی نوین از انجماد سریع به منظور جلوگیری از آسیب به بافت و خواص محصولات غذایی است به انجام این بخش از روند تولید میپردازد. که از برترین روش های انجام در جهان فراوری مواد غذایی میباشد.
برندینگ اصولی شرکت روماک لجستیک
این پایانه صادراتی از طریق برندینگ درست و اصولی به بدست آوردن بازار های جهانی پرداخته است. و توانسته در کنار کیفیت بالا از این طریق هم جایگاه خوبی برای صادرات ایران در کشور های وارد کننده ایجاد کند. شرکت روماک لجستیک با برندینگ اصولی و منحصر به فرد بودن از زمینه های پایه ای در زمینه های مختلف تولید و سورت و همچنین اهداف و نوع اعتماد سازی که به وسیله کیفیت و اعتبار ایجاد میشود، توانسته که برندینگ موفقی بعنوان یک شرکت در زمینه تولیدات غذایی و کشاورزی داشته باشد. برندینگ اصولی روماک گستر پارس تاثیر بسزایی در معرفی شرکت روماک لجستیک داشته و دارد.
بزرگترین پایانه صادراتی بین المللی روماک
روماک گستر پارس بزرگترین پایانه صادراتی محصولات کشاورزی کشور در مازندران، در شهرستان جویبار به بهرهبرداری رسید. بازاریابی، صادرات، ایجاد و معرفی برند ایرانی در بازار جهانی، اصلاح نظام توزیع و تنظیم بازار محصولات کشاورزی، از اهداف اولیه پایانه صادراتی روماک لجستیک در خطه شمال و استان مازندران است. در ادامه به امکانات روماک لجستیک، این مجموعه عظیم و گسترده می پردازیم.استان مازندران تولید کننده ۷۲ نوع محصول زراعی و باغی است که در تولید ۱۵ محصول رتبه اول تا سوم را دارد.
امکانات پایانه صادراتی بین المللی روماک
اقدامات ما در نگهداری محصولات
شرکت روماک با داشتن ۵۷ سردخانه ی آمونیاکی مجهز به سنسورهای دما، رطوبت و اتیلن و همچنین سیستم مه پاش اقدامات نگهداری را انجام میدهد. شرایطی که برای انبارهای نگهداری به صورت علمی و عملی فراهم شد:
- برخورداری از نور کافی و مناسب با استفاده از لامپهای فلورسنت
- دمای مناسب نگهداری با استفاده از تهویه و دستگاههای خنک کننده
- کنترل رطوبت
- کنترل علمی فواصل بین لاین ها و چینش میوه ها و مواد غذایی
اقدامات ما در بازاریابی محصولات
- بازاريابي و صادرات محصولات كشاورزي .
- ايجاد و معرفي برند ايراني براي محصولات كشاورزي در بازارهاي جهاني .
- اصلاح نظام توزيع و تنظيم بازار محصولات كشاورزي
- بازاریابی محصولات کشاورزی به میزان ۳۶۴.۰۰۰ تن در یک شیفت کاری
اهداف شرکت روماک لجستیک
معرفی و استفاده از روشهای مدرن سورت، بستهبندی و تجهیزات اتوماتیک.برای افزایش کیفیت بستهبندی و نگهداری محصولات با روشهای علمی و ارائه تجربههای بهدستآمده، برای توسعه این بخش و آموزش تخصصی و ایجاد اشتغال پایدار برای فارغالتحصیلان بخش بازرگانی، برای بازاریابی به شیوههای مدرن و جهت مشاوره در کنترل و نگهداری باغات در مراحل کاشت داشت و برداشت، ارائه به بازار از اهداف این مرکز است.
از اهداف دیگر شرکت روماک لجستیک و پایانه صادرات محصولات کشاورزی حمل و نقل مناسب و مطابق استانداردهای بینالمللی می باشد. آمادهسازی و بازاریابی محصولات کشاورزی به میزان ۳۳۰ هزار تن، نگهداری و ذخیرهسازی ۹۰ هزار تنی انواع میوه، سبزی، گوشت قرمز و سفید و سایر محصولات، بازاریابی و صادرات محصولات کشاورزی، ایجاد و معرفی برند ایرانی برای محصولات کشاورزی در بازارهای جهانی و اصلاح نظام نوین و تنظیم بازار محصولات کشاورزی از جمله اهداف این شرکت بزرگ می باشد.
منافع صادرات برای کشور
در تجارت بینالملل، صادرات به معنای فروش کالا یا خدمات توسط کشور تولید کننده به یک کشور دیگر است. فروشنده این کالاها و خدمات یک صادر کننده و خریدار خارجی یک واردکننده به حساب می آید. صادرات از هزینه های تولید در کشور هدف جلوگیری می کند. همچنین ممکن است به یک شرکت در دستیابی به تجربه، و پیشرفت اقتصاد در کشور خود کمک کند. صادرات همچنین در رشد اقتصاد تأثیر مثبت دارد. و این رشد اقتصادی به دلیل وارد شدن ارز، بیشتر متوجه کشور صادر کننده خواهد بود.
مركز لجسـتيك و پـايـانه صـادرات محصولات كشـاورزي شـركت رومـاك گسـتر پـارس
مجتمعي كه كليه امكانات، تاسيسات و تجهيزات لازم براي آمـاده سـازي، نگهـداري و بـازاريـابي محصولات كشـاورزي ، تـوزيـع مدرن محصولات كشاورزي ، تسهيل و تسريع امر صـادرات را بطور يكپارچه فراهم مي نمايد.