قرنطینه گیاهی روماک
قرنطینه گیاهی روماک
قرنطینه گیاهی چیست؟
قرنطینه گیاهی به عنوان اجرای قانونی اقدامات با هدف جلوگیری از گسترش آفات یا جلوگیری از تکثیر بیشتر آنها در صورتی که قبلاً وارد شده. و در مناطق ممنوعه جدید مستقر شده اند، تعریف می شود. اهمیت اعمال محدودیت بر جابجایی گیاهان یا مواد گیاهی آلوده به آفات از یک کشور به کشور دیگر زمانی مشخص شد. که فیلوکسرا انگور از آمریکا در حدود سال 1860 به فرانسه وارد شد. و مقیاس سن خوزه در ایالات متحده در بخش دوم گسترش یافت. اولین قانون قرنطینه در ایالات متحده در سال 1905 تصویب شد. در حالی که هند در سال 1914 قانونی تحت عنوان “قانون حشرات و آفات مخرب 1914” برای جلوگیری از ورود هر گونه حشره. قارچ یا سایر آفات به کشور تصویب کرد. این بعدها با یک قانون جامع تر در سال 1917 تکمیل شد. قرنطینه گیاهی روماک و امکانات روماک در نگهداری از محصولات توجه بسیاری را به خود جلب کرده. در ادامه میخواهیم در رابطه با قرنطینه گیاهی روماک صحبت کنیم.
آشنایی با قرنطینه و بهداشت گیاهی:
- نظارت بر نواحي عاري از آفات و يا با شيوع كم آفت و حفاظت و تأمين بهداشت و سلامت از مناطق در معرض خطر.
- انجام اقدامات لازم به منظور نظارت و اتخاذ تدابير مؤثر براي جلوگيري از گسترش و ورود آفات و فرآورده هاي گياهي به كشور و ترويج اقدامات مناسب براي كنترل آنها.
- انجام برنامه ريزي لازم به منظور نظارت بر جلوگيري از اشاعة آفات و فرآورده هاي گياهي از مناطق تحت كشت (زمين، مزارع كشاورزي، قلمستان ها، باغ ها، گلخانه ها، لابراتورها و…)كارگاه هاي بسته بندي، ظروف، شيء يا ماده وهر ارگانيسم ديگر، همچنين محصولات كشاورزي و فرآورده هاي گياهي موجود در انبارها يا درحال حمل با هدف: گزارش دهي وقوع، شيوع وگسترش آفات، كنترل آفات و…
- نظارت بر اقلام مشمول مقررات درحال حركت در ترافيك بين المللي درحد برخوردار شدن از شرايط بهداشت گياهي.
- انجام برنامه ريزي لازم به منظور نظارت برمناطق درمعرض خطرو شناسائي، نگهداري و مناطق عاري از آفت و مناطق ميزان با شيوع كم آفت.
- نظارت بر اقدامات بهداشت گياهي براي آفات قرنطينه اي و آفات غيرقرنطينه اي به منظور رعايت استانداردهاي بين المللي.
- انجام اقدامات بهداشت گياهي براي كاهش تداخل با تجارت بين المللي گياهان و فرآورده هاي گياهي.
در ادامه:
- نظارت برصدور مجوز هاي ترخيص محصولات كشاورزي و فرآورده هاي گياهي از گمركات كشور.
- انجام برنامه ريزي لازم به منظور نظارت بر ممنوعيت ورود هرگونه خاك زراعتي، گلداني، خاك رس و شن به تنهايي و يا همراه با اندام هاي تكثيري گياهي به منظور جلوگيري از ورود آفات موجود در خاك.
- نظارت بر صدور مجوز براي مراكز فروش دفع آفات و جلوگيري از ادامه فعاليت موسسات و شركت هاي فاقد پروانه از طريق مراجع قانوني.
- نظارت بر دستورالعمل هاي بهداشتي و فني در مورد مبارزه با آفات و بيماريهاي گياهي براي موسسات بخش خصوصي كه به طور مستقيم يا غيرمستقيم به امر كشت، توليد و نگاهداري محصولات كشاورزي و فرآورده هاي گياهي مبادرت مي كنند.
- انجام اقدامات لازم به منظور ايجاد هماهنگی بين واحدهای تابعه در خصوص انجام بررسی های علمی، كسب نتايج و اعلام به واحدهاي عملياتي.
- حسن اجراي وظايف محوله به واحدهاي ذيربط، به منظورارزيابي نتايج و سنجش كمي و كيفي پيشرفت ها يا ركود حاصله در اجراي طرح ها و برنامه هاوانجام مطلوب ترين روش.
- نظارت بر برنامه ها و طرح هاي مربوط به تشخيص آفات و فعاليت هاي آزمايشگاه هاي مركز و مناطق.
- نظارت بر آزمايشگاه هاي خصوصي گياه پزشكي.
روماک لجستیک بزرگترین پایانه نگهداری محصولات
شرکت پایانه صادرات محصولات کشاورزی روماک گستر پارس توانایی لازم برای نگهداری محصولات غذای و فاسدشدنی را دارد. این کالاها میتوانند شامل محصولات کشاورزی، میوه و سبزیجات، بستنی، کنسرو و … باشند.شرایط لازم در سردخانه ها به صورت مصنوعی و دستی از نظر دما، رطوبت و … تامین میشود که برای نگهداری غذا لازم است.
امکانات روماک در نگهداری محصولات:
- امکانات روماک شامل تعداد ۵۷ سالن بالای صفر و زیر صفر و دومداره تا منفی ۴۰ درجه
- سه واحد تونل انجماد با ظرفیت ۱۸۰ تن انجماد روزانه
- هفت واحد سالن پیش سرما Precooling
- سالنIQF
- هشت واحد سالن کنترل اتمسفر C
- واحد طراحی بسته بندی انواع محصولات
- دفتر و آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی و قرنطینه گیاهی روماک
- تاسیسات شامل سیستم برودت و سردخانه آمونیاکی مجهز به کمپرسورهای آمونیاکی بیتزر آلمان و اوپراتورها و کندانسورها و شیرآلات کنترلی آمونیاک
- ۵ هزار متر مکعب استخر ذخیره آب به همراه تاسیسات آب شیرین کن
- سیستم اعالم و اطفاء حریق
- سالن رنگ آوری Ripening
- سالن سبز زدایی greening DE
برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید. همچنین میتوانید برای مشاهده خدمات شرکت روماک مارا در اینستاگرام دنبال کنید.