معرفی بهترین کشورها برای صادرات میوه
معرفی بهترین کشورها برای صادرات میوه
میوه از محصولات پرطرفدار در جهان است، به همین علت صادرات آن بسیار رایج بوده است. در این مطلب بهترین کشورها برای صادرات میوه را به شما معرفی میکنیم. توجه کنید که اگر میخواهید سود خوبی از صادرات میوه به دست آورید باید یک سری نکات را دانسته و رعایت کنید. این مقاله را تا انتها مطالعه کنید تا اطلاعات زیادی در این باره کسب کنید.
بسیاری از کشورهای همسایه و کشورهای اروپایی به دلایل مختلف نظیر گرما، خاک غیر حاصلخیز، سرمای طولانی و موارد دیگر توانایی تامین و تولید میوه مورد نیاز خود را ندارند. کشور ایران از گزینههای خوب برای صادرات میوه به این کشورهای دیگر میباشد. در ادامه مطلب به معرفی بعضی از این کشورها و شرایط صادرات به آنها اشاره کردهایم.
ما را تا انتها همراهی کنید.
فهرست
- بهترین کشورها برای صادرات میوه
- روند واردات میوه در جهان
- شکل مصرفی میوه در بازارهای جهانی
- سخن پایانی
۱. بهترین کشورها برای صادرات میوه
اکنون قرار است ببینیم بهترین کشورها برای صادرات میوه کدام است
صادرات میوه به کشور عمان
کشور عمان در جنوب شرق خلیج فارس واقع شده است. این کشور دارای آب و هوای گرم و خشک است و در برخی مناطق معتدل است. شرایط جغرافیایی و اقلیمی این کشور توانایی پرورش بسیاری از میوهها را از آن سلب کرده است. همچنین بعضی از میوههایی که در این کشور کشت میشوند، نیاز همه مردم این کشور را رفع نمیکند.
با توجه به توضیحات بالا دریافتیم که عمان به یکی از مقاصد بزرگ صادراتی در خاورمیانه تبدیل شده است. عمان کشوری است ثروتمند که بیشترین درآمد خود را از طریق فروش نفت به دست میآورد.
این کشور بیشتر از ۹۰ درصد مایحتاج مورد نیاز خود را از طریق واردات تامین میکند. ایران نیز یکی از بزرگترین کشورهای تامین کننده محصولات کشاورزی کشور عمان است.
محصولاتی که از ایران به کشور عمان صادر میشوند عبارتاند از: کیوی، هندوانه، پیاز و خرما و…
مزیتهای صادرات میوه از ایران به عمان، بسیاری زیاد است؛ در ادامه به آن اشاره کردهایم:
دو بندر چابهار و بندرعباس مرزهای آبی صادرات میوه به عمان هستند.
خوب است بدانید کشور عمان قوانین سختی جهت ثبت شرکتهای تجاری ندارد. به همین علت راه برای تجارت افراد هموار شده است. همینطور با وجود وام با سود بسیار پایین از افراد سرمایهگذار حمایت میکند و آنها را تشویق برای تجار میکند.
بیشتر بخوانید: صادرات میوه به عراق
صادرات میوه به عراق
این کشور در غرب ایران واقع شده است و مرزهای بسیاری با ما دارد. بیشتر از ۸۰ درصد مناطق عراق، اقلیمی خشک و غیر حاصلخیز دارد. به همین دلیل حجم بالایی از محصولات مورد نیاز را از طریق واردات تامین میکند.
به دلیل مسیر نزدیک حمل و باربری از ایران به کشور عراق، بسیار آسان است و علاوه بر سرعت بالا در ارسال محصولات، هزینههای پایینتری نیز دارد.
سیب زمینی، گوجه، انگور، خربزه، پیاز، انجیر، طالبی، پرتقال و سیب از انواع میوههای مهم صادراتی از ایران به عراق میباشند.
به صورت کلی صادرات به کشور عراق به دلایل زیر برای ایران بسیار خوب است:
- سرعت بیشتر ارسال محصولات و هزینهی کمتر حمل و نقل
- ارزش پول عراق بیشتر است
- مسیرهای کوتاه صادراتی به علت نزدیکی به ایران
- توقع پایین عراق در نوع بستهبندی، باعث کاهش هزینه میشود
- نیاز ضروری به واردات محصولات کشاورزی به دلیل شرایط اقلیمی نامناسب
- قوانین راحتتر برای صادرات
مرز آبادان-بصره یکی از بهترین مسیرهایذصادراتی از ایران به عراق است، که مسافت ۲۰ الی ۳۰ کیلومتری دارد و مناسب برای صادرکنندگان است.
صادرات میوه به کویت
بعد از عراق، کویت نزدیکترین کشور به ایران است. راههای ارتباطی جهت صادرات به کویت از طریق مرزهای آبی صورت میگیرد. این کشور بالای ۸۰ درصد از محصولات کشاورزی خود را وارد میکند. به همین علت هم میتواند گزینهای مناسب جهت صادرات باشد.
دقت کنید که کویت استانداردهای سخت گیرانه و بالایی جهت واردات خود دارد.
لازم است که بستهبندی و شرایط محصولات از استاندارد بالایی برخوردار باشند.
به صادرکنندگان توصیه میکنیم تا از ترموگراف ردیاب، جهت پیشگیری از مشکلات فساد، گم شدن و دیر رسیدن محصول استفاده شود.
ترموگراف آنلاین، تغییرات دمایی و رطوبتی را از راه دور هشدار میدهد.
ردیابی که در این دستگاه تعبیه شده است. موقعیت دستگاه را مشخص میکند و توقفها، خروج از مسیرهای تعیین شده و … را به نمایش میگذارد.
برچسبهای روی محصول نیز باید به زبان عربی درج شود.
عدم پرداخت مالیات یک مزیت بسیار عالی جهت صادر کردن محصولات کشاورزی به این کشور است.
خرما، گوجه فرنگی، کلم، خیار، کاهو، کدو، پسته و هندوانه محصولات کشاورزی صادراتی از ایران به کویت هستند.
۲. روند واردات میوه در جهان
به طور سالانه مقدار واردات برخی از کشورها افزایش پیدا میکند. این کشورها میتوانند بازار مطلوب و باثباتی برای صادرکنندگان فراهم کنند؛ چراکه مطابق آمار، میزان نیازشان به میوه رو به افزایش است.
کشور هند کمترین رشد را در مقدار واردات میوه داشته است. از سمت دیگر کشورهایی مانند چین، فنلاند و چین تایپه در طی ۴ سال گذشته واردات میوه خود را افزایش دادهاند.
۳. شکل مصرفی میوه در بازارهای جهانی
میوه به صورت تازه یا به شکل کمپوت، خشک شده، مربا و یخ زده صادر میشود. توجه کنید که هرکدام از این محصولات بازارهای متفاوت خود را دارند و صد در صد قیمت صادرات و سود حاصل از آن متفاوت خواهد بود.
دقت کنید که در ۴ سال گذشته رشد واردات پوست میوه یا هندوانه و خربزه، به صورت تازه، خشک شده، یخ زده یا فراوری شده به امریکا با وجود مقدار کم آن چشمگیر بوده است.
۴. سخن پایانی
در این مطلب سعی کردیم پاسخی جامع و کامل برای سوال «بهترین کشورها برای صادرات میوه» پیدا کنیم.
دقت کنید که فرایند صادرات در مورد محصولات کشاورزی، به تامین سرمایه اولیه و انتخاب شرکت حمل و نقل بینالمللی مطمئن نیازمند است.
شرکت روماک لجستیک که ارائه کننده بهترین محصولات کشاورزی اعم از میوهها و سبزیجات با کیفیت است، از شما بابت این همراهی تشکر میکند.
مارا در اینستاگرام دنبال کنید.