سیستم حمل و نقل روماک

آوریل 2024
ش ی د س چ پ ج
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

جدیدترین مقالات

سیستم حمل و نقل روماک
انسان ها و به طور کل کشور ها از دیرباز تاکنون به دادوستد و تجارت کالا نیاز مبرم داشته اند. تجارت به هر صورتی که باشد، بی نیاز از حمل و نقل نیست. حمل و نقل کالا نیازمند رعایت برخی از الزامات بوده که بدون توجه به آنها نمیتوان برای…

سیستم حمل و نقل روماک

انسان ها و به طور کل کشور ها از دیرباز تاکنون به دادوستد و تجارت کالا نیاز مبرم داشته اند. تجارت به هر صورتی که باشد، بی نیاز از حمل و نقل نیست. حمل و نقل کالا نیازمند رعایت برخی از الزامات بوده که بدون توجه به آنها نمیتوان برای صادرات اقدام کرد.در ادامه اطلاعاتی در مورد صادرات و همچنین سیستم حمل و نقل روماک به شما خواهیم داد.

تعریف صادرات کالا

صادرات بار : در لغت به معنای انتقال کالا از جایی به جای دیگر است. اما در صنعت حمل و نقل بار و گمرک، منظور از صادرات ، بیشتر انتقال یا ارسال کالا از داخل به خارج کشور و خروج کالا از قلمرو گمرکی کشور می باشد.در این مقاله قصد داریم تا شما را با مفاهیم و تعاریف حوزه ی صادرات کالا بصورت بین المللی، آشنا کنیم. 

حمل و نقل

صادر کننده کیست؟

در حوزه ی لجستیک ،‌ به هر شخص حقیقی یا حقوقی که با کارت بازرگانی یا مجوز وزارت بازرگانی ، اقدام به صدور یا ارسال کالا به خارج از کشور نماید، صادر کننده می گویند. صادر کننده میتواند فاقد کارت بازرگانی بوده ،‌ و از کارت بازرگانی شرکت های حمل و نقل بین المللی معتبر استفاده کند.

حمل و نقل بین المللی چیست؟

در تجارت بین الملل، یک کالا ممکن است از مرز های یک یا چند کشور عبور کرده تا به مقصد برسد. بنابراین حمل و نقل بین المللی اشاره به روش هایی دارد که یک کالا از مبدا شروع به حرکت کرده و به مقصد مورد نظر می رسد.

نحوه بسته بندی، شیوه های مختلف حمل، در نظر گرفتن  قواعد بین المللی از جمله اینکوترمز و برخی موارد دیگر از جمله الزامات مهمی هستند که باید در حمل و نقل بین المللی به آن توجه کرد. برای این کار نیاز است که شما به عنوان صادرکننده یا وارد کننده به قوانین بین المللی اصطلاحات بازرگانی خارجی، رویه های مرسوم و برخی نکات تسلط داشته باشید.

انواع صادرات کالا :

  • صادرات قطعی (OUTRIGHT EXPORTATION)

به خارج کردن کالا از قلمرو گمرکی کشور، بدون هدف بازگشت و عودت دادن، به منظور فروش،استفاده یا مصرف در خارج از قلمرو گمرکی کشور، صادرات قطعی گفته می شود. صادرات قطعی ، خود به دو شکل انجام می‌گیرد:

1. صادرات قطعی تجاری

به صادرات در مقادیر زیاد، با جنبه تجاری، که تشخیص این موضوع با گمرک می‌باشد ، صادرات قطعی تجاری می‌گویند.

2. صادرات قطعی غیر تجاری

به صادرات در مقادیر کم ، به منظور بازاریابی، ارسال نمونه کالا، هدیه و یا سایر مصارف غیر تجاری گفته می‌شود ؛ که عمدتا از طریق پست و یا همراه خود مسافر و یا بصورت فریت بار انجام می‌پذیرد.

  • صادرات موقت (TEMPORARY EXPORTATION)

حمل و نقل و صادرات موقت، شامل خارج کردن کالا از قلمرو گمرکی کشور، به منظور عرضه و نمایش در نمایشگاه ها ،تعمیر ، تکمیل و فرآوری در خارج از قلمرو گمرکی کشور ، و سپس باز گرداندن آن به داخل قلمرو گمرکی است. بسیاری از شرکتها برای اخذ گواهینامه ها یا استانداردهای خاص ، و همچنین برای شرکت در نمایشگاههای بین المللی ، و همچنین برای تعمیر دستگاههای خارجی خود ، نیاز به این نوع از ارسال کالا بصورت هوایی و دریایی به خارج از کشور دارند. شرکت پرشین کارگو با تخصص و تجربه ی کامل و طولانی مدت در این عرصه ، آماده‌ی هرگونه خدمت رسانی به این شرکتها می‌باشد.

  • صادرات مجدد (RENEWED EXPORTING)

به صادرات محصولات خارجی از پیش وارد شده به کشور ، به خارج کشور بدون خارج سازی از گمرک (بدون ترخیص از گمرک) و تغییر و تحول ، صادرات مجدد می‌گویند. بدین شکل که کالایی از کشور اول به ایران وارد شده و سپس بدون ترخیص از گمرک ایران ، به مقصد دوم در کشوری دیگر ارسال شود.

روش‌های حمل و نقل بین المللی بار:

1- صادرات دریایی

در این روش از روشهای ارسال بار ، صادرات کالا بصورت دریایی و با کشتی به مقصد مورد نظر حمل می‌گردد. این نوع از ارسال بار ، بیشتر برای محموله‌هایی با حجم بالا انجام میشود تا در هزینه‌های حمل بار ، صرفه‌جویی شود. در این نوع صادرات نسبت به صادرات هوایی زمان رسیدن کالا طولانی تر است.

حمل و نقل

2- حمل و نقل زمینی ( جاده ای )

در این نوع از روشهای حمل بار ، محموله اغلب توسط کامیون ها و تریلی ها حمل میشود. در برخی موارد ،‌این نوع از حمل ، بصورت تکمیلی برای حمل های نوع دیگر انجام میشود. بدین معنی که محموله ای بصورت هوایی به یک فرودگاه در شهرهای نزدیک مقصد اصلی، حمل شده و سپس بصورت زمینی به شهر مقصد که فاقد فرودگاه میباشد ،‌ با تریلی و یا کامیون بصورت زمینی حمل میشود.

صادرات

3- صادرات هوایی بار

در این نوع از حمل و نقل بار ، محموله توسط هواپیماهای باری و یا مسافری ، به‌صورت هوایی ارسال میگردد. حمل و نقل هوایی کالا اگرچه هزینه‌ها و محدودیت های بیشتری را در بر میگیرد ، اما سریع‌ترین و مطمئن‌ترین نوع حمل بار محسوب میشود.

تجارت

4- حمل و نقل ریلی

در این روش ، ارسال بار توسط قطارهای باری انجام میگیرد. این روش هم برای مسیرهایی که دارای خطوط ریلی هستند ، مقرون به صرفه است.

صادرات

مجموعه ی روماک لجستیک ۲۴۴ کیلومتر با تهران، ۱۳۵ کیلومتر با فرودگاه نوشهر، ۳۷.۸ کیلومتر با راه آهن سراسری در قائمشهر، ۵۳.۴ کیومتر با فروگاه بین المللی ساری، ۶۸.۶ کیلومتر با بندر امیر آباد و در نهایت ۳۶۰ کیلومتر بابندر انزلی فاصله دارد.

با توجه به این موارد مذکور امکان صادرات و حمل ونقل برای روماک فراهم است و این یک سیستم حمل و نقل قوی است. و در کنار فعالیت و حضور در استان مازندران، به انواع محصولات استان های شمال کشور نیز دسترسی مستقیم دارد.

امکانات ما در صادرات

دفتر امور حمل و نقل جهت انجام امور مربوط به حمل و نقل و رانندگان

باسکول جاده ای با ظرفیت ۶۰ تن به همراه ۴ باسکول و توزین داخلی

ایجاد سیستم حمل و نقل یکپارچه روماک ، مطابق با استانداردهای بین المللی

 

مركز لجسـتيك و پـايـانه صـادرات محصولات كشـاورزي شـركت رومـاك گسـتر پـارس

مجتمعي كه كليه امكانات، تاسيسات و تجهيزات لازم براي آمـاده سـازي، نگهـداري و بـازاريـابي محصولات كشـاورزي ، تـوزيـع مدرن محصولات كشاورزي ، تسهيل و تسريع امر صـادرات را بطور يكپارچه فراهم مي نمايد.

با ما در تماس باشید.

برچسب های نوشته

ضدعفونی کردن میوه
مواد خوراکی و رژیم درمانی
keyboard_arrow_up