روماک گستر پایه گذار صادرات دریایی به روسیه شد
روماک گستر پایه گذار صادرات دریایی به روسیه شد
صادرات روماک به کشور روسیه :
مرکز لجستیک و بزرگترین پایانه صادراتی محصولات کشاورزی با نام تجاری “روماک”در شهرستان جویبار با ایجاد تحول و نوآوری در صادرات محصولات کشاورزی از مازندران به بازارهای منطقه به خصوص کشور روسیه به عنوان یکی از قابل اتکاترین پایانه های صادراتی محصولات کشاورزی کشور ،حدود دوسال پس از راه اندازی ،به مبدا صادرات زمینی بسیاری از محصولات کشاورزی تبدیل شد.
مهندس خلیل قلی زاده موسس و سرمایه گذار پایانه صادرات روماک گستر هدف اصلی این پایانه را بازاریابی ،صادرات ، ایجاد و معرفی برند ایرانی در بازارهای جهانی اصلاح ،اصلاح نظام توزیع و تنظیم بازار محصولات کشاورزی دانست و اظهار داشتند :
در این مدت با به کارگیری روش های جدید مطابق با استاندارد های روزجهانی در حوزه بسته بندی،سورتینگ ،انبارداری و نیز فراهم کردن مستقیم صادرات محصولات کشاورزی مازندران به بازارهای جهانی توفیقات خوبی داشتیم.
وی افزود: با صادرات گل وگیاه از مجتمع روماک آمل به واسطه ارتباط هایی که از گذشته با بیشتر کشورهای مالک فناوری های به روز جهان در این زمینه داشتیم، با پیگیری های جدی برای کم کردن دغدغه ها ومشکلات در امرصادرات زمینی و همچنین کوتاه ترشدن فرآیند ارسال محصولات به دست مشتریان کشورهای مقصد، با همراهی استاندار، معاون استاندار مازندران ومدیران بنادر و گمرکات استان، شرایط الزم از بندر ویژه اقتصادی امیرآباد مازندران به کشور روسیه فراهم شد.
مهندس قلی زاده تصریح کرد: با همین شرایط خاص و با همه ریسک ها و دغدغه ها در شروع کار صادرات دریایی، نخستین محموله مرکبات مازندران از مرکزلجستیک وپایانه صادراتی محصولات کشاورزی روماک از شهرستان جویبار به وزن ۲۲۰ تن از مرز دریایی و از بندر ویژه اقتصادی امیرآباد بارگیری و راهی ماخاچکلا روسیه شد.
ارسال 220 تن مرکبات ازپایانه صادراتی روماک به روسیه :
موسس و سرمایه گذار مرکزلجستیک وپایانه صادراتی محصولات کشاورزی کشور، فراهم شدن صادرات دریایی از بندرامیرآباد بهشهر دراستان مازندران را یک اقدام مهم و با صرفه اقتصادی بالا برای تجار وفعالان اقتصادی مازندران بیان کرد وگفت: درنخستین مرحله تعداد ۱۰ کانتینر با وزن ۲۲۰ تن مرکبات از نوع کیوی و پرتقال به روسیه صادر شد.
مهندس قلی زاده، با اشاره به اینکه کوتاه بودن مسیر جابه جایی محصول از سه هفته به سه روز، ارزان و به صرفه بودن حمل و نقل صادرات از بندر امیرآباد و جلوگیری از فاسد شدن میوه های صادراتی از مزایای صادرات دریایی است، تصریح کرد:
پیش ازاین صادرات برای کشور روسیه، از مرزآستارا انجام می شد اما به علت اختلالات لجستیکی دراین مرز کانتینترهایی که باید در3 روز از مرز ایران به آذربایجان خارج شوند، حداقل 5 تا 15 روز معطل می شوند و ما نمی توانستیم تعهدات خود را به کشورهای دیگر به درستی انجام دهیم.
وی ادامه داد: خوشبختانه نخستین محصولات کشاورزی و باغی مازندران از بندرامیرآباد به سمت بندر مخاچ قلعه بارگیری و درمدت 3روز وارد این بندر در کشور روسیه می شود که اگر همین بار از طریق آستارا انجام شود 10 تا 15 روز طول می کشد و دچار مشکل می شویم.
تلاش پایانه صادراتی روماک گستر، تکمیل زنجیره استاندارهای جهانی :
موسس وسرمایه گذار مرکزلجستیک وپایانه صادراتی محصولات کشاورزی کشور با اشاره به اینکه این مرکز یک ظرفیت بسیارخوبی در جهت اشتغالزایی درمنطقه ایجاد کرده ودرحال حاضر که فصل برداشت مرکبات مازندران است. بیش از 700 نفر دراین مرکز مشغول به کار هستند، تصریح کرد: استراتژی مرکزلجستیک و پایانه صادراتی محصولات کشاورزی کشور، رسیدن به سطحی است که بتواند بخشی از تولید 120 میلیون تن محصولات کشاورزی کشور را دراین پایانه ظرفیت سازی و مدیریت کند.
پایانه صادراتی روماک گستر پایه گذار صادرات دریایی به روسیه شد :
معاون هماهنگی اموراقتصادی مازندران که برای فرایند بارگیری مرکبات برای صادرات به روسیه از مرکزلجستیک وپایانه صادراتی محصولات کشاورزی روماک گسترحضور داشت،
گفت: امروز برای مازندران وحوزه اقتصادی استان روز فراموش نشدنی است و خوشحالم که مهندس قلی زاده یک بار دیگر شایستگی خود را در امرمحصوالت کشاورزی این بار در حوزه صادرات نشان داده است.
حسن خیریان پور افزود: با بکارگیری کانتینرهای یخچال دار از طریق کشتیرانی دریای خزر از پایانه صادراتی روماک گستر که یکی از بهترین، مجهزترین و مدرن ترین پایانه های صادراتی کشور محسوب می شود با بالاترین استانداردها و ظرفیت های سردخانه ای زیرصفر و بالای صفر، نخستین محموله صادراتی از مسیر دریایی از بندرامیرآباد انجام شد.
خیریان پور درعین حال از همه سورتینگ داران و سردخانه داران استان درخواست کرد:
با توجه به مقرون به صرفه بودن وکاهش زمان در صادرات دریایی وراحتی درارسال آن این اقشار در کنار پایانه صادراتی روماک بیایند و از ظرفیت بندر امیرآباد استفاده کنند .وی با بیان اینکه بندر امیرآباد دربسیاری از محصوالت صادراتی ازجمله محصولات کشاورزی و باغی هم می تواند نقش کلیدی و ویژه داشته باشد، اضافه کرد: مدیریت کشتیرانی بندر امیرآباد اعالم کرده از هم اکنون برای آمدن کشتی دیگر در هفته آینده در حال برنامه ریزی هستند.
معاون هماهنگی اموراقتصادی مازندران یادآورشد:
پایانه صادراتی روماک گستر با وجود انبارها، سردخانه های مجهز و استاندارد، آزمایشگاه ها ودهها خدمات دیگر در نوع خودش منحصر بفرد، بی نظیر و با کیفیت بسیار بالا و برند جهانی بوده که آبروی نه تنها مازندران بلکه کشور است. وی افزود: این پایانه هم می تواند در تنظیم بازار داخلی کمک کننده کشور باشد و هم در حوزه صادرات نقش بسیار مهمی ایفا نماید .
شما همراهان ارزشمند میتوانید برای خواندن مطالب بیشتر در این زمینه از مجله گروه روماک و همچنین برای آشنایی بیشتر با مرکز لجستیک و پایانه صادرات محصولات کشاورزی روماک گستر پارس از سایت روماک دیدن فرمایید.
ما را در شبکه های اجتماعی همراهی کنید.